Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος και Σπύρος Καρανικόλας στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο βρέθηκαν χθες οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος και Σπύρος Καρανικόλας. Εκεί του υποδέχτηκαν η διοίκηση του Επιμελητηρίου και κατόπιν διεξήχθη με τα μέλη του Επιμελητηρίου μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες και τις προκλήσεις των επιχειρήσεων στην Κορινθία.

“Η παρουσία τους ήταν ενδεικτική της δέσμευσής τους για την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την προαγωγή των συμφερόντων μας στην Ευρώπη”, όπως αναφέρει το Επιμελητήριο και προσθέτει πως “Οι ευρωεκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να καθορίσουμε το μέλλον της Ευρώπης και της επιχειρηματικής μας κοινότητας. Η συμμετοχή μας με την ψήφο μας είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσουμε ότι οι φωνές μας ακούγονται και οι ανάγκες μας λαμβάνονται υπόψη στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αναμένουμε και άλλες συναντήσεις με υποψηφίους ευρωβουλευτές, προκειμένου να συζητήσουμε περαιτέρω τρόπους ενίσχυσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην περιοχή μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ