Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μεταξύ Δήμου Κορινθίων και ναυαγοσωστών για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο – Τί δήλωσε ο Τίμος Πιέτρης

Προχθές Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη ήταν η τελευταία μέρα για την ναυαγοσωστική κάλυψη στην κεντρική  παραλία Καλάμια στην Κόρινθο, όπως αναφέρει στο FB ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης, ο οποίος επισκέφθηκε την παραλία και συνομίλησε με όλους τους ναυαγοσώστες για την χρόνια που πέρασε !

Όπως αναφέρει: “Τους ευχαρίστησα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε και φέτος και για όλες τις περιπτώσεις που έδωσαν πρώτες βοήθειες όποτε χρειάστηκε καθώς και για την βοήθεια τους σε πολύ πιο σοβαρά περιστατικά που σώσαμε ανθρώπους που η ζωή τους ήταν σε κίνδυνο ! Η ναυαγοσωστική κάλυψη έχει ξεκινήσει με την δίκη μας δημοτική αρχή εδώ και τρία χρόνια από το το 2020 !

Η προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε την ασφάλεια σε όλους τους λουόμενους είτε δημότες μας είτε τους επισκέπτες μας . Οι υποδομές που έχουμε δώσει και η προβολή που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την επιχειρηματική πρωτοβουλία που υπάρχει σε έντονο και ποιοτικό βαθμό στο παραλιακό μας μέτωπο έχει αλλάξει την όψη της πόλης μας τους καλοκαιρινούς μήνες ! Επίσης η εταιρία που συνεργαζόμαστε είναι Κορινθιακή και όλοι οι ναυαγοσώστες μας από τον Δήμο Κορινθίων , στηρίζοντας την τοπική μας αγορά και δίνοντας σε νέους ανθρώπους εργασία στον τόπο τους και στο αντικείμενο τους ! Συνεχίζουμε με σχέδιο και έργα για τον τόπο μας !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ