Ο Σπύρος Καραβάς ομιλητής στο Συνέδριο για την «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην τοπική αυτοδιοίκηση»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ορίζοντες Δημιουργίας” Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Σπύρος Καραβάς  ήταν καλεσμένος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», για να μιλήσει και να συντονίσει σε κάποια από τα επιστημονικά εργαστήρια του ετήσιου συνεδρίου που πραγματοποίησε, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες και για θέματα του δήμου του.

Οι διεργασίες του συνεδρίου έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της Attica Green Expo , της μεγαλύτερης πράσινης έκθεσης στην Ελλάδα , η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 23-27 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο TaeKwondo, στο Παλαιό Φάληρο.

Αναφέρει ο ίδιος : “Βρέθηκα και συνομίλησα με συνεργάτες από όμορους Δήμους και γνώρισα τεχνοκράτες της αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα.

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην τοπική αυτοδιοίκηση» με πολλά επιστημονικά εργαστήρια, τα οποία παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον, και ημερίδες & εσπερίδες, με κεντρικό θέμα τις πράσινες πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν σε δημόσιο και ιδιωτικό επίπεδο. Γι’ αυτό το λόγο και η ομιλία μου εστίασε στους στόχους που πρέπει να εξυπηρετήσει η βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων την επόμενη ημέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά όλους τους συνδιοργανωτές αυτού του εγχειρήματος: τον κ. Στέφανο Φανουργάκη, CEO της Attica Green Expo, τον Μιχάλη Χρηστάκη Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Δήμαρχο παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο για την άψογη διοργάνωση και την πολλή ζεστή φιλοξενία τους όλες αυτές τις μέρες.

Φεύγω με νέες εμπειρίες και πολλή τροφή για σκέψη για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας! Συγχαρητήρια σε όλους!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ