Ο στόχος του Άδωνη Γεωργιάδη : “Να μπορεί να πει ο κόσμος ότι ναι, τώρα τα πράγματα στα νοσοκομεία και γενικά στην Υγεία πηγαίνουν καλύτερα”

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», απαντώντας στην ερώτηση για τους στόχους που τίθενται για το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Υγείας, ο αρμόδιος Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε:

«Στόχος μου είναι να αφήσω ένα συνολικό σύστημα Υγείας το οποίο θα παρέχει υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών Υγείας στους συμπολίτες μου την οποία θα αισθάνονται και θα αντιλαμβάνονται. Δηλαδή να μπορεί να πει ο κόσμος ότι ναι, τώρα τα πράγματα στα νοσοκομεία και γενικά στην Υγεία πηγαίνουν καλύτερα. Αν ο κόσμος το λέει αυτό η πολιτική μου θα έχει αποδώσει. Αν ο κόσμος δεν το λέει, πολύ απλά θα έχω αποτύχει. Δέχομαι απολύτως την πρόκληση. Ήρθα με πολύ κέφι στο Υπουργείο αυτό. Πρώτα από όλα οι Υπουργοί κατά τη δική μου κοσμοθεωρία δεν μπορούν να λένε αν τους αρέσει ή όχι ένα Υπουργείο, είναι υποτιμητικό για τον Πρωθυπουργό. Και είναι υποτιμητικό για τον ελληνικό λαό. Όλα τα Υπουργεία είναι σημαντικά και ένας άνθρωπος που θέλει να δουλέψει σε όλα τα Υπουργεία μπορεί να βρει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει. Όμως, δεν σας κρύβω ότι το Υπουργείο Υγείας για εμένα ήταν μάλλον η μεγαλύτερη από όλες τις προκλήσεις που μπορούσε να μου θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για πολλούς και διαφόρους λόγους και σκοπεύω να τον δικαιώσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ