Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του 5χρονου αγοριού που έπεσε σε πηγάδι στο Μαρόκο – “Τιτάνιες” προσπάθειες πέντε ημερών των σωστικών συνεργείων

φωτο: in.gr

Δυστυχώς οι ελπίδες δεν επιβεβαιώθηκαν . Ο μικρός Ραϊαν που είχε παγιδευτεί στο πηγάδι στο Μαρόκο ανασύρθηκε από τον τόπο του μαρτυρίου του , μετά από 5 ημέρες προσπάθειας των σωστικών συνεργείων , νεκρός. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τόσες κακουχίες . Ο θάνατός του προκάλεσε παγκόσμια θλίψη.

Οι διασώστες κατόρθωσαν  να φθάσουν σε αυτό, ανακοίνωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι αλλά το παιδί , σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε είχε πεθάνει.

Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν. Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Λίγη ώρα αφότου ανασύρθηκε το παιδί από το σκοτεινό τούνελ, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του. Αρχικά ορισμένα διεθνή ΜΜΕ έγραφαν ότι τα κατάφερε, όμως στη συνέχεια επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση του θανάτου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ