Παιδιά και γυναίκες μεταξύ των αθώων θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Γάζα

Το σκηνικό πολέμου στη Γάζα έχει μέχρι σήμερα τραγικό απολογισμό, αφού τουλάχιστον 132 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τη Δευτέρα, ανάμεσά τους 32 παιδιά και 21 γυναίκες,  ενώ άλλοι 950 έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των θυμάτων αυτών των τελευταίων βομβαρδισμών είναι οκτώ παιδιά και δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν την ώρα που βρίσκονταν σε τριώροφη κατοικία στον καταυλισμό προσφύγων αλ Σάτι, στη δυτική Γάζα.

Όπως αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε, πολεμικά αεροσκάφη Ισραήλ  βομβάρδισαν στη διάρκεια της νύχτας την περιοχή , με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δέκα μέλη μιας οικογένειας, όπου ανακοίνωσε σήμερα η παλαιστινιακή υπηρεσία διάσωσης, έπειτα από μια ακόμη ημέρα αιματηρών επεισοδίων στη Δυτική Όχθη και την άφιξη ενός Αμερικανού μεσολαβητή για διαπραγματεύσεις, αναφέρει το in.gr.

O αρμόδιος για παλαιστινιακά και ισραηλινά ζητήματα,  που φθάνει σήμερα εκεί, αναμένεται να συναντηθεί  στην Ιερουσαλήμ με Ισραηλινούς αξιωματούχους και στη συνέχεια να μεταβεί στη Δυτική Όχθη για να συνομιλήσει με Παλαιστίνιους αξιωματούχους. Επιθυμεί να ενθαρρύνει τις δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε μια “βιώσιμη ηρεμία”, δήλωσε  η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Περισσότερες από 2.000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί κατά την διάρκεια των μέχρι τώρα πολεμικών επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ