Παναγιώτης Νίκας: «Ανησυχητική η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά την αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών από covid-19 »

Η αύξηση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά στο νομό μας (με εξαίρεση τη  Μεσσηνία που τα κρούσματα είναι λίγα), σχολίασε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως “ανησυχητική”.

Ο κος Νίκας ενημερώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από  τους πέντε χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όπως είπε: «Διαπιστώνονται ανησυχητικά στοιχεία και προκύπτει σημαντική αύξηση των νοσηλειών περιστατικών covid-19. Για μία ακόμα φορά «κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου» και καλούμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τις οδηγίες των αρμοδίων και να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα εκ των περιστάσεων μέτρα ατομικής προστασίας -που αποτελούν και μέτρα προστασίας του συνόλου». Και πρόσθεσε: «Η  λήψη μέτρων αυτοπροστασίας σήμερα, αποτελεί επένδυση για το μέλλον»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ