Παπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο

Υλικά

1½ κιλό τριμμένες ντομάτες

1/4 φλ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

1 πρέζα βασιλικό αποξηραμένο

1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο

1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

500 γραμ. παπαρδέλες

1 κεσεδάκι (200 γραμ.) τυρί κρέμα

150 γραμ. κρέμα γάλακτος (light κατά προτίμηση)

λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Για τις παπαρδέλες με σάλτσα ντομάτας, βάζουμε πρώτα όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.

argiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ