Περιφερειάρχης: ” Τα απορριμματοφόρα που παραδίδουν σκουπίδια στην Παλαιοχούνη συνοδεύονται κατά την είσοδό τους”

φωτο αρχείου

Θέματα διοικητικά και οργανωτικά συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στην τηλεδιάσκεψη  που είχε χθες ο Περιφερειάρχης  Παναγιώτης Νίκας  με τους 5 χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες.

Μεταξύ άλλων, όπως κάνει γνωστό η Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο θέμα των επισκέψεων στον χώρο διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, “που είναι ιδιοκτησία και ευθύνη της Περιφέρειας,”, όπως αναφέρθηκε , σημειώνοντας ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα υπάρξει πρόγραμμα επισκέψεων, για σχολεία αιρετούς κ.α.

Ο Περιφερειάρχης γνωστοποίησε μάλιστα ότι από την εταιρεία θα διατεθεί ειδικό στέλεχος που θα αναλαμβάνει την ενημέρωση των επισκεπτών, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για ειδική αίθουσα στην οποία θα γίνεται ενημέρωση, με προβολή και σχετικών βίντεο.

“Μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες δεν μπορεί να γίνονται επισκέψεις γιατί ο χώρος -σε σημαντικό τμήμα του- είναι ακόμα εργοτάξιο και υπάρχουν κίνδυνοι” τόνισε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι και τα απορριμματοφόρα που παραδίδουν σκουπίδια συνοδεύονται κατά την είσοδό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ