Ποιά έργα στο νομό μας προχωρούν μετά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

φωτο αρχείου

Ανάμεσα στις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε χθες, ήταν και κάποιες που αφορούν το νομό μας.

Συγκεκριμμένα  στη συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό (1) αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής στην ανοικτή διαδικασία -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων)- για το έργο επισκευής και αποκατάστασης της παραλιακής γέφυρας στον ποταμό Κύριλλο στο Κιάτο, προϋπολογισμού 295.000 ευρώ, καθώς και της κοίτης του, από την παραλιακή γέφυρα έως την παλαιά εθνική οδό, για την αντιπλημμυρική του προστασία.

Η Επιτροπή ενέκρινε εξ άλλου, το πρακτικό (2) ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- για το προϋπολογισμού 4.563.000 ευρώ έργο κατασκευής σύνθετου κόμβου στην συμβολή της παλαιάς και της νέας Ε.Ο . Αθηνών – Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους (διυλιστήρια Μotor Οil) και διαμόρφωσης της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών από τον ισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου έως τον ισόπεδο κόμβο Λεχαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ