“Πως να βάλετε λίγη μαγεία στη σχέση σας!”

Δελτίο Τύπου 

“Πως να βάλετε λίγη μαγεία στη σχέση σας!”

Στη σημερινή εποχή, το άγχος της εργασίας και της απαιτητικής καθημερινότητας μας κάνουν πολύ συχνά να χάνουμε την όρεξη μας και να μεταφέρουμε αυτή τη διάθεση στους οικείους μας. Αν αναζητάτε τρόπους που θα ενισχύσουν τη σχέση με τον σύντροφό σας σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λίγη μαγεία!

  • Hobby

Ξεκινήστε μαζί ένα hobby που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανανεώσει. Τα μαθήματα χορού όπως το tango, το βιενέζικο βαλς και το rock ‘n’ roll θα σας φέρουν πολύ κοντά καθώς είναι χοροί που χορεύουν τα ζευγάρια και μπορούν να κάνουν practice ακόμη και από το σπίτι. Και για όσους θέλουν μια δραστηριότητα που να συνδυάζει τη σωματική δραστηριότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα padel, bowling και ping pong και πολλά ακόμη που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

  • Μαραθώνιος σειρών/ταινιών

Ένας μαραθώνιος ταινιών και σειρών θα προσθέσουν στην καθημερινότητά ή τα Σαββατοκύριακα σας μια άλλη διάσταση καθώς θα ανυπομονείτε να περάσετε μαζί λίγο ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο. Μπορείτε να προγραμματίσετε μέσα στην εβδομάδα μια ημέρα που θα απολαμβάνετε μαζί την αγαπημένη σας ταινία. Επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σκηνικό με φαγητό και λιχουδιές της αρεσκείας σας και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία.

  • Επιτραπέζια

Οι δραστηριότητες μας φέρνουν πιο κοντά, το ίδιο και τα επιτραπέζια. Διοργανώστε στο σπίτι σας μια βραδιά με επιτραπέζια και καλέστε μερικούς φίλους για να απολαύσετε μια γεμάτη ημέρα με επιτραπέζια της παρέας, γλυκά και φαγητά και γίνετε οι πιο καλοί οικοδεσπότες. Τα επιτραπέζια είναι μια καλή αφορμή για συγκεντρώσεις στο σπίτι με τους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους που θα μας φέρουν πιο κοντά.

  • Πεζοπορία

Η επαφή με τη φύση μας βγάζει ένα σπουδαίο εαυτό. Μας βοηθάει να είμαστε πιο ειλικρινείς και ουσιαστικοί και μας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ίδια εμπειρία. Η πεζοπορία και οι δραστηριότητες στη φύση με τον σύντροφό μας αποτελούν μια μοναδική εμπειρία που θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά και να ζήσουμε νέες περιπέτειες. Μπορείτε να βρείτε πολλές ομάδες που διοργανώνουν πεζοπορία, αναρρίχηση, ορειβασία και πολλές ακόμη δραστηριότητες στη φύση για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Αυτές είναι κάποιες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λίγη λάμψη στη σχέση σας. Αν έχετε διαπιστώσει πως έχετε απομακρυνθεί αρκετά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε το πρόβλημά σας με έναν ψυχολόγο https://katerinakalliakoudi.gr/psychologos/. Μέσω της συνεδρίας με έναν σύμβουλο γάμου https://katerinakalliakoudi.gr/services/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b6%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%82/ θα μπορείτε να εντοπίσετε εις βάθος το πρόβλημα που σας απασχολεί και να το επικοινωνήσετε ώστε να το λύσετε!”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ