“Ρύθμισε τις οφειλές σου. Έχεις τη θέληση; έχουμε τον τρόπο”. Καλεί τους δημότες σε ανοιχτή συζήτηση για το πρόβλημα της έλλειψης εσόδων ο Δήμος Βέλου – Βόχας

Ο Δήμος Βέλου -Βόχας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Χρήστος Αγγελόπουλος, σας προσκαλούν σε ημερίδα ενημέρωσης – ανοιχτής συζήτησης, με κύριο θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης Εσόδων, καθώς και τους  τρόπους αντιμετώπισης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27/03/2024 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Βέλου .

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο αυτής της πρόσκλησης, θα ανακοινωθεί μια νέα και σημαντική συνεργασία του Δήμου με την κορυφαία εταιρεία συμβούλων PLANAHEAD CONSULTING IKE.

“Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Τσακίρης, θα παρουσιάσει την Εταιρεία, τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον Δήμο μας, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή.

📌Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη παροχή <<συμβουλευτικής ενημέρωσης & καθοδήγησης>>, παρέχεται δωρεάν προς τους Δημότες μας, έπειτα από συμφωνία μας με την εν λόγω εταιρεία.

📍Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε, αυτή τη σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη, με την τοπική κοινωνία και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία αυτή.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!” αναφέρει η πρόσκληση του δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ