Στις 25 Απριλίου η Κόρινθος υποδέχεται ξανά την Ολυμπιακή Φλόγα μετά από 20 χρόνια! Κάτω από το άγαλμα του Πήγασου η λαμπρή τελετή

Η Κόρινθος ετοιμάζεται  να υποδεχτεί ξανά, στις 25 Απριλίου, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, την Ολυμπιακή Φλόγα, στην πορεία της προς την Γαλλία όπου θα διεξαχθούν φέτος οι  Ολυμπιακοί Αγώνες!

Πριν από λίγο, στο Δημαρχείο Κορίνθου ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού της διοργάνωσης όλων των αθλητικών αγώνων δρόμου του Δήμου Κορινθίων Ευάγγελος Γεωργακόπουλος,  παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , σχετικά με την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024. 

Η λαμπρή τελετή υποδοχής θα γίνει στην πλατεία του Φλοίσβου, κάτω από το άγαλμα του Πήγασου με κάθε επισημότητα, όπως ταιριάζει σε μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση. Η Κόρινθος θα είναι  ο τελευταίος σταθμός της πορείας της φλόγας προτού μεταβεί στην Αθήνα και από εκεί στην Γαλλία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διανυκτερεύσει στην πλατεία και εκεί θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα.

Στην τελετή θα συμμετέχουν 6  αθλητές, που είναι Κορίνθιοι καθώς και ο Ολυμπιονίκης Ν. Ξυλούρης που επίσης είναι Κορίνθιος. Άρα οι αθλητές θα είναι 7.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης είχε κάνει συνάντηση στις 22 Νοεμβρίου για την υποδοχή της φλόγας  και είχε ευχαριστήσει τον Κορίνθιο αθλητή – Ολυμπιονίκη Νίκο Ξυλούρη. (φωτο) 

(αναλυτικό ρεπορτάζ με όσα είπε ο κος Γεωργακόπουλος σε λίγο…)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ