Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας ένιωσε την αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών του

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων , υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ στο νομό μας Χρίστος Δήμας απευθύνθηκε απόψε, στην προεκλογική του ομιλία , στους συμπολίτες του, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ήταν εκεί. Ήταν εκεί για να ακούσουν τον κ. Δήμα να μιλά για το έργο της κυβέρνησης και το δικό του αυτά τα 4 χρόνια αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα επόμενα, άν  ο ελληνικός λαός δώσει και πάλι εντολή στη Ν.Δ στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Ο κος Δήμας ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του και έκανε σαφές πως αυτό που έχει σημασία είναι η πρόοδος της χώρας και των πολιτών , θέτοντας το ερώτημα άν οι συντοπίτες του όπως και όλος ο ελληνικός λαός θέλει να συνεχίσει αυτή η πορεία ανόδου που πέτυχε η Ν.Δ  ή άν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015 .

Τέλος ο Κορίνθιος πολιτικός ζήτησε την στήριξη των Κορινθίων σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ζήτησε δηλαδή να τον τιμήσουν με την ψήφο τους ,άν θεωρούν ότι μπορεί να συνεχίσει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα και ωφέλιμος για τον τόπο, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.  Το θερμό χειροκρότημα “έδωσε” την απάντηση !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ