Συνεχίζεται η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, σε δικαιούχους σε όλους τους δήμους του νομού μας

Συνεχίζεται η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, στους δήμους του νομού μας σε όλους τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.   Τα είδη που διανέμονται είναι τρόφιμα, καθαριστικά, είδη υγιεινής.

Στα πλαίσια αυτά καλούνται οι Δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ Fead), να προσέλθουν για την παραλαβή προϊόντων: Κρέας Βόειο, Κρέας Χοιρινό , Ελαιόλαδο, Φασόλια , Φακές , Ζάχαρη , Τυρί Φέτα , Ζυμαρικά, Ελαφρά Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας ,Γάλα Εβαπορέ , Σκόνη Πλυντηρίου ρούχων , Υγρό πιάτων , καθαριστικό υγρό πιάτων , καθαριστικό γενικής χρήσης οδοντόκρεμες , Οδοντόβουρτσες Σαμπουάν κλ.π.

 

Σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου η διανομή γίνεται στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και  στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ. Κορινθίων που ήδη ξεκίνησε και θα συνεχίσει μέχρι την Μ. Τετάρτη  την διανομή .

Αύριο  Παρασκευή– Μ. Τετάρτη 28/4 ακολουθεί ο , Δήμος Βέλους – Βόχας ΝΠΔΔ ΑΝΕΛΙΞΗ και ο Δήμος Σικυωνίων.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο για την ακριβή ημέρα ,ώρα και σημείο παραλαβής των ειδών ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων /φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ