Συνεχίζεται η «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση πίσω από τα λαμπερά φώτα της σκηνής

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης στο χώρο του ελληνικού θεάτρου , που φαίνεται να μην έχουν σταματημό. Διαβάζοντας τις επώνυμες καταγγελίες γνωστών και μη ηθοποιών , δεν μπορεί παρά να ανατριχιάσει κάποιος, αναλογιζόμενος μάλιστα , πόσο διαφορετικός φαίνεται ο ..ταδε ηθοποιός στη σκηνή. Πόσο διαφορετική είναι (ήταν) η αντίληψη, η εικόνα που είχαμε σχηματίσει για αυτόν.

Μάλιστα, όπως έχει γραφτεί στα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε , αναμένονται και νέες καταγγελίες τις προσεχείς ημέρες ! βάζοντας και άλλες «βόμβες» στα θεμέλια της θεατρικής σκηνής. Όπως τονίζουν ωστόσο  νομικοί θα πρέπει οι καταγγελίες να απευθύνονται, πρωτίστως, στις αρμόδιες Αρχές.

Οι περιγραφές πάντως  ηθοποιών που έχουν υποστεί κακοποίηση να προκαλούν αποτροπιασμό για τις πράξεις του ή των δραστών.

Όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να βγουν όλα… στη φόρα ,  μετά τη δημόσια εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για την δεινή εμπειρία που έζησε στον χώρο του αθλητισμού, ανοίγουν και άλλα στόματα και σε άλλους χώρους …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ