Συνταγή για καραμελωμένες πατάτες

Συστατικά
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • χυμό από 1 μεγάλο πορτοκάλι
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
    • Πλένεις καλά τις πατάτες και τις αφήνεις στην άκρη
    • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τη μουστάρδα, το μέλι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιοηθούν
    • Αλατοπιπερώνεις τις πατάτες και τις ρίχνεις μέσα στο μπολ
    • Τις ανακατεύεις καλά με τα χέρια
    • Ρίχνεις 1/2 φλ. νερό στο πυρίμαχο σκεύος και τοποθετείς τις πατάτες
    • Τις ψήνεις στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
  • Tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ