Την έντονη ανησυχία των συνδημοτών του για την ασφάλεια στον δήμο του μετέφερε ο Γιώργος Γκιώνης στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Το σοβαρό ζήτημα της άμεσης ενίσχυσης και στελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα σήμερα το πρωί , στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, όπως έγινε γνωστό , ο Δήμαρχος τόνισε την αντίθεσή του με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την απομάκρυνση εννέα (9) αστυνομικών από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και συνολικά σαράντα (40) αστυνομικών από τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού μας.
Ο Δήμαρχος  επίσης , παρουσίασε με πλήρη λεπτομέρεια την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ύστερα από την απομάκρυνση των αστυνομικών, το αίσθημα έλλειψης ασφάλειας που δημιουργείται με αυτή την απόφαση και εξήγησε πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποτελεί έναν κατεξοχήν τουριστικό προορισμό, με αποτέλεσμα, ο πληθυσμός του να ανέρχεται στις εκατό χιλιάδες κατοίκους, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Ο κ. Γκιώνης, αναφέρει ο δήμος, απαίτησε να αποκτήσει ο Δήμος μας την αστυνόμευση που απαιτείται για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών των πολιτών καθότι η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, δυστυχώς χειροτερεύει, όπως τόνισε.
Να σημειωθεί πως στη χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ομόφωνα ψήφισμα διαμαρτυρίας για την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, με προσωπικό και μέσα, στο πλαίσιο της εδραίωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, ύστερα από πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” κ. Ιωάννης Καραπανάγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ