Την επετειακή φανέλα του, από τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του ,χάρισε ο «Αστέρας» Τρίπολης στον Περιφερειάρχη

Την επετειακή φανέλα  του «Αστέρα» Τρίπολης απέκτησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , δώρο από τον Πρόεδρο της ομάδας ,για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, αλλά και 90 χρόνων από την ίδρυση του «Αστέρα». Η δωρεά έγινε     την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Παρών και ο Αντιπρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ .

Από την πλευρά του, ο Π. Νίκας συνεχάρη για την πρωτοβουλία και τους ιδιοκτήτες της ομάδας Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση για την “υποδειγματική διαχείριση που ασκούν”, τονίζοντας ότι ο «Αστέρας» Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Super League, τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση “η υποδειγματική διαχείριση” που ασκείται -οικονομική και εν γένει- από την διοίκηση της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό η Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης σημείωσε ακόμα ότι η απουσία άλλων ομάδων της Περιφέρειας από τις μεγάλες κατηγορίες διαφόρων αθλημάτων συνδέεται με την απουσία ή το πολύ χαμηλό επίπεδο των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, κατάσταση η οποία -όπως είπε ο Π. Νίκας- καταβάλλεται προσπάθεια να αλλάξει επί τα βελτίω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ