Την προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του Όλιβερ και των 4 αλόγων ζητά η “Νέμεσις”

Επιστολή προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτριο Μάλλιο με αίτημα “παρέμβαση προσωπική του Υπουργού Προστασίας του  Πολίτη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τις σοκαριστικές υποθέσεις  Αράχωβας και Γρεβενών”, απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία “Νέμεσις” , στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής (με παραπομπή σε σχετικά links):

“Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,

Αφού σας συγχαρούμε για τα νέα σας καθήκοντα και σας ευχηθούμε μια όμορφη  χρονιά, θα σας παρακαλέσουμε να ασχοληθείτε προσωπικά και με ενδελέχεια δίνοντας σαφείς και αυστηρές οδηγίες, για να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της  φριχτής και σοκαριστικής δολοφονίας του σκύλου με το όνομα Όλιβερ στην  Αράχωβα και της πρωτοφανούς θανάτωσης, τεμαχισμού και αφαίρεσης 750 κιλών  κρέας από 4 άλογα της αυτόχθονης φυλής της Πίνδου σε περιοχή των Γρεβενών. Και τα 5 αυτά ζώα βίωσαν έναν ακραία βασανιστικό θάνατο και καμιά ευνομούμενη  πολιτεία δεν πρέπει να το αφήσει αυτό έτσι.

Για τη θανάτωση του σκύλου Όλιβερ είναι διάχυτη και όχι τυχαία η άποψη στη  κοινή γνώμη, ότι έγινε προσπάθεια η συγκάλυψης της αιτίας θανάτωσης του  σκυλιού.

Κύριε Υπουργέ,

Η φρίκη αυτή δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη και σας παρακαλούμε να ζητήσετε  από τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας να βρουν τους ενόχους, καθώς δεν υπήρχε  περίπτωση οι αποτρόπαιες αυτές πράξεις να είχαν συμβεί σε άνθρωπο και να μην  είχαν μπορέσει να βρουν τους δολοφόνους…

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Με εκτίμηση,

Νατάσα Μπομπολάκη

Πρόεδρος της

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νέμεσις

Περιβάλλον, Ζώα, αντι Κυνήγι

Νομικός”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ