Η πρώτη δήλωση του Θανάση Μανάβη για την φωτιά στο εργοτάξιο του Δήμου: “Δεν θα τους περάσει. Είμαστε εδώ με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε την περιουσία του δήμου μας”

Στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά στο εργοτάξιο του Δήμου Βέλου – Βόχας βρέθηκε από την την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης και άρχισε να απομακρύνει οχήματα, ενώ ανέβηκε σε μηχάνημα και άρχισε να σβήνει την φωτιά.! Μαζί με τους άλλους χειριστές και εργαζόμενους, κατάφεραν να σώσουν τα πολύτιμα οχήματα και μηχανήματα.!!! Όπως αναφέρει ακόμη ο δήμος “Για ελάχιστα λεπτά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοτάξιο και ο στόλος μας.” Ο δήμαρχος συγκλονισμένος από την πράξη εκδίκησης απέναντι στον δήμο, σχολίασε:

“Δεν έβαλαν φωτιά στον Μανάβη. Στο υστέρημα και τον ιδρώτα των δημοτών του δήμου Βέλου-Βόχας έβαλαν. Αυτό προσπάθησαν να κάψουν. Δεν θα τους περάσει. Είμαστε εδώ με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε την περιουσία του δήμου μας. Οι αμετανόητοι και οι καθοδηγητές τους, θα καταλάβουν σύντομα πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Ευχαριστώ από την ψυχή μου, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μου, για την αυτοθυσία τους. Ο δήμος Βέλου-Βόχας έμεινε όρθιος και είναι πολύ μικροί όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να μας κάνουν κακό.”..!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ