Την 1η Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για την οικονομική ενίσχυση των 150 € για όλους τους νέους που έχουν συμπληρώσει τα 18 χρόνια

Την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την ενίσχυση των 150 ευρώ σε νέους και νέες 18 και 19 ετών. Για να μπορούν όμως να αιτηθούν το ποσό των 150 ευρώ θα πρέπει πρώτα να έχουν υποβάλλει και την φορολογική τους δήλωση.

Το ποσό της ενίσχυσης έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών, δηλαδή μεταξύ άλλων σε θέατρα, ξενοδοχεία ή και αεροπορικά εισιτήρια.

Πλέον, οι δυνητικά δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση από την 1η Απριλίου έως και την 15η Μαΐου κάθε έτους (Η έναρξη της ειδικής εφαρμογής κάθε έτος δεν λαμβάνει χώρα εντός Σαββάτου, Κυριακής ή άλλης αργίας και μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Για την ενίσχυση αυτή δεν υπάρχουν περιουσιακά ή εισοδηματικά κριτήρια, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους όλοι οι νέοι που συμπληρώνουν τα 18 έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ