“Έρχονται” μέχρι το τέλος Απριλίου, η τελευταία δόση του επιδόματος θέρμανσης & η έκπτωση 45 – 480 € στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζεται να πιστωθούν στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικά. Έως τις 30 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί η τελευταία δόση του επιδόματος θέρμανσης στα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν πετρέλαιο . Θα πληρωθούν όσοι αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης έως 31 Μαρτίου 2024 για τα παραστατικά που θα έχουν καταχωριστεί έως και 15 Απριλίου 2024.

Επίσης η έκπτωση 45 – 480 ευρώ στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος των νοικοκυριών τα οποία υπέβαλαν αίτηση για να λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση η οποία αφορά το πρώτο τρίμηνο του έτους θα γίνει άμεσα. Σε περίπτωση που ένας λογαριασμός περιλαμβάνει ένα διάστημα του μήνα, η μηνιαία επιδότηση επιμερίζεται αναλογικά στις ημέρες του μήνα που αφορά, εντός της περιόδου ενίσχυσης. Ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει, έως και 15 Σεπτεμβρίου 2024, τα στοιχεία για το σύνολο των λογαριασμών που έχουν εκδοθεί για την παροχή του και αφορούν σε κατανάλωση του πρώτο τριμήνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ