Τι έκρυβε  η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Κορινθίων; – Ευχές  για Υγεία, προκοπή και αποτελέσματα από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο

Με τα υγειονομική πρωτοκόλλα που ορίζει η πανδημία  και ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά, ο Δήμος Κορινθίων έκοψε σήμερα το πρωϊ την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε Υγεία, προκοπή και αποτελέσματα για το δήμο και τους δημότες αλλά και του χρόνου, απαλλαγμένοι από τον φόβο της πανδημίας, η κοπή της πίτας να γίνει παρουσία όλων των εργαζομένων.

Όπως είπε: «Τιμώ στα πρόσωπα του Προέδρου των εργαζομένων και της Διευθύντριας του Δήμου όλους τους εργαζόμενους που καθημερινά εργάζονται για το καλό των πολιτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους»  . Η πίτα, όπως αναφέρει ο Δήμος,   έφτασε σε όλα τα τμήματα, τα Νομικά Πρόσωπα και τις υπηρεσίες του δήμου  και « έκρυβε » τη φετινή χρονιά 5 φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 2 ημέρες τιμητικής αδείας και μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για κάθε τυχερό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ