Τι περιμένουν για να τα μαζέψουν; –  Επικίνδυνα ξερά δέντρα και κλαδιά στις άκρες του δρόμου  ανάμεσα στον Σχίνο και τα Πίσια  – Τί μας είπε ο Γ. Γκιώνης

Δεκάδες κομμένα ξερά,  πεύκα και κλαδιά  βρίσκονται πεσμένα στις άκρες του δρόμου σε δεκάδες σημεία του δρόμου μεταξύ Σχίνου και Πισσίων, αποτέλεσμα της φοβερής πυρκαγιάς που κατέκαψε τον Σχίνο και τα Γεράνεια  αλλά και της …ελληνικής γραφειοκρατίας που αν και θα έπρεπε να τα έχουν μαζέψει οι αρμόδιοι, ωστόσο είναι μέχρι και σήμερα εκεί , και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Δίπλα  στα ξερά αυτά κλαδιά υπάρχουν ακόμη ζωντανά δέντρα, πράσινα πεύκα που όμως ανά πάσα στιγμή μπορούν να καούν και αυτά αφού έχουν δίπλα τους  αυτή την εστία  φωτιάς (με την παραμικρή αφορμή) και έτσι υπάρχει κίνδυνος να ζήσουμε ξανά τον εφιάλτη  .

Σε ερώτησή μας προς τον  Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη για  αυτά τα κομμένα πεύκα, τα οποία κείτονται σε στοίβες   ξερά , μας απάντησε ότι έχει επικοινωνήσει με  εργολάβο που έχει αναλάβει έργο της ΔΕΔΔΗΕ, για να τα μαζέψει, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει. Μας βεβαίωσε ωστόσο  ότι θα τον ξαναπάρει τηλέφωνο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ