Τον μαχαίρωσε στον λαιμό και τον ώμο μέσα στο κατάστημά του , θέλοντας να τον σκοτώσει

φωτο αρχείου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας ημεδαπός στη Ναύπακτο ο οποίος αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν άνδρα μέσα σε κατάστημα . Συγκεκριμμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης το απόγευμα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου μετέβη  στο κατάστημα  του άνδρα και έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, λόγω προσωπικών διαφορών, τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και στον ώμο τον παθόντα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και νοσηλεύεται.

Συνελήφθη, όπως άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδος εντόπισαν τον δράστη, να κινείται με μοτοσικλέτα στην Εθνική Οδό Λιδωρικίου – Άμφισσας, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη  ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης για την τέλεση της αξιόποινης πράξης βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε κάδο αδρανών υλικών και κατασχέθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ