Το λεωφορείο της ανακύκλωσης ήρθε στην Κόρινθο ενημέρωσε τους μαθητές και περιμένει ακόμη περισσότερους…

Το λεωφορείο της ανακύκλωσης στάθμευσε στην πλατεία “Παναγή Τσαλδάρη ” το πρωί. Οι θέσεις του γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές ,με μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων που ανταποκρίθηκαν  το κάλεσμα του δήμου.

Τα “δρομολόγια ” ενημέρωσης ξεκίνησαν στις 09:30 το πρωί παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ο οποίος ευχαρίστησε και επαίνεσε τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους και τους δασκάλους για τις κατευθύνσεις και την διδαχή τους προς αυτά.

Παρόντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος, ο Διευθυντής Καθαριότητας κ.Σακκαρέλης, ο Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Παναγιώτης Σακελλαράκης και βεβαίως ο υπεύθυνος υλοποίησης της δράσης, ειδικός σύμβουλος περιβάλλοντος του Δημάρχου, Αντρέας Πανούσης.

Το λεωφορείο θα βρίσκεται στην πλατεία έως και το Σάββατο 11 Ιουνίου, στη 13:00 το μεσημέρι. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και αναμονής καλό θα είναι να προηγείται συνεννόηση με την υπεύθυνη του λεωφορείου ώστε να καθορίζεται η ακριβής ώρα συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Οι ώρες των δράσεων είναι:

09:30 – 13:00 & 17:00 – 20:00 (Πέμπτη 9.6 & Παρασκευή 10.6)

09:30 – 13:00 ( Σάββατο 11.6)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ