Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για την 28η Οκτωβρίου: “Το ιστορικό ΟΧΙ και το “έπος του σαραντα” ανέδειξαν την Ελληνική λεβεντιά..”

Το παρακάτω μήνυμα στέλνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής , ο οποίος παρακολούθησε την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις  για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου :

“Ο Έορτασμός της ιστορικής επετείου της “28ης Οκτωβρίου 1940” παραμένει επίκαιρος, εκπέμπει μηνύματα και αναδεικνύει τις αρετές του Ελληνικού Έθνους.
Είναι ημερομηνία “σταθμός ” για την ένδοξη Ελληνική αλλά και για την Παγκόσμια Ιστορία. Είναι απαρχή μεγάλων αγώνων των προγόνων μας ενάντια στις δυνάμεις του ολοκληρωτισμου και της βαρβαρότητας.
Το ιστορικό ΟΧΙ και το “έπος του σαραντα” ανέδειξαν την Ελληνική λεβεντιά και τις υψηλές και αναλλοίωτες αξίες που υπηρετεί ο λαός μας.
Το ηρωικό ΟΧΙ εμπνέει και καθοδηγεί τις γενιές των Ελλήνων. Είναι διαρκής ο αγώνας να διαφυλαχτεί η ειρήνη αλλά είναι υποχρέωση όλων μας να επαγρυπνούμε και να μαχομαστε για την ελευθερία, την ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας!
Ζητώ η Ελλάδα.Ψηλά το κεφάλι Έλληνες”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ