«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε με Gold και Platinum Award στα Healthcare Business Awards 2023 για τη δράση του στον άξονα Υγείας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μας ενημερώνει για την βράβευσή του στα Healthcare Business Awards 2023, αναφέροντας μεταξύ άλλων : “Το “Χαμόγελο του παιδιού”, εδώ και 28 χρόνια προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών Υγείας και κοινωνικών, συμβουλευτικών υπηρεσιών, όλο το 24ωρο και εντελώς δωρεάν, παρέχοντας τις υπηρεσίες Υγείας του ισότιμα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του. Για τη δράση του αυτή στον άξονα της Υγείας, κέρδισε Gold και Platinum Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2023.

 Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίες διακρίσεις των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών από όλο το φάσμα της Υγείας που ξεχώρισαν για τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις τους. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ» για τις δράσεις και τις υπηρεσίες στον τομέα της Υγείας το 2022.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ