Τρεις στρογγυλές τράπεζες στο επιστημονικό μέρος της Επετειακής Ημερίδας εορτασμού των 20 ετών λειτουργίας του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής  Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Με μεγάλη επιτυχία, στέφθηκε η Επετειακή Ημερίδα εορτασμού των 20 ετών λειτουργίας του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής  Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου.

Την έναρξη των εργασιών εορτασμού κήρυξε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου, Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής. Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,  εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι επιστημονικών ενώσεων, καθώς και  μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και των Πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου.

Συμμετείχαν τα μέλη του Διδακτικού Προσωπικού και του Διοικητικού Προσωπικού του  Τμήματος, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, απόφοιτοι όλων των κύκλων  σπουδών, καθώς και πολίτες της Κορίνθου και των γύρω περιοχών.

Το επιστημονικό μέρος της Ημερίδας περιελάμβανε τρεις στρογγυλές τράπεζες με θέματα:

Κοινωνική πολιτική και προκλήσεις του 21ου αιώνα

∙ Εκπαιδευτική πολιτική και προκλήσεις για την εκπαίδευση του 21ου αιώνα ∙ Η κοινωνική πολιτική και η εκπαιδευτική πολιτική ως πυλώνες ανάπτυξης,  κοινωνικής προόδου και συνοχής.

Παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος, καθηγητή Αθανάσιο Τζιμογιάννη, η πορεία  του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων, οι  στόχοι και οι προκλήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά του, τόσο στον  ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, όσο και στην τοπική κοινωνία.

Τέλος, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Ομότιμους Καθηγητές του Τμήματος ως ελάχιστος φόρος τιμής και αναγνώρισης στο επιστημονικό τους έργο και την προσφορά τους  στο Τμήμα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ