Τ.Γκιολής: “Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα σε προνοιακά ζητήματα και ιδιαίτερα σε δράσεις προς τα άτοµα µε ειδικές ανάγκες..”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληγγύης Τάσος Γκιολής, χαιρετίζοντας στην τελετή έναρξης των πανελληνίων αγώνων Special Olympics “Λουτράκι 2022”, το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, τόνισε πως “Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα σε προνοιακά ζητήματα και ιδιαίτερα σε δράσεις ουσιαστικής βοήθειας προς τα άτοµα µε ειδικές ανάγκες” . 

Ο κος  Γκιολής, μιλώντας στην τελετή έναρξης, παρουσία και του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβη ε.τ. Διονυσίου Κοδέλλα, μετέφερε τους χαιρετισμούς καθώς και τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τόσο προς τους αθλητές, όσο και προς τους διοργανωτές των  αγώνων ,αναφέροντας: “Αυτή η γιορτή του αθλητισμού και συνάµα του ανθρωπισμού, υπενθυμίζει σε όλους εµάς που είµαστε απορροφηµένοι από την σκληρή πραγματικότητα, πως υπάρχει ένας κόσμος όπου η επιµονή, η καρτερία και η αλληλεγγύη είναι αδιαπραγµάτευτες. Ένας κόσμος όπου η αξιοπρέπεια, η ευαισθησία και η συντροφικότητα περισσεύουν” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης .

Να σημειωθεί πως το Λουτράκι φιλοξενεί  αυτή την σπουδαία αθλητική διοργάνωση , τους φετινούς πανελλήνιους αγώνες Special Olympics -με ρεκόρ συμμετοχής 900 αθλητών μεα. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου, τελούν δε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού και στηρίζονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ