Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς: “Χρέος μας, είναι η διασφάλιση των όρων και προϋποθέσεων που εγγυώνται δουλειά και ασφάλιση..”

Με αφορμή τον εορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα του στο F :
Οι αγώνες για το δικαίωμα στην εργασία, την εξάλειψη της ανθρώπινης εκμετάλλευσης και την εξασφάλιση ανθρώπινου εργασιακού περιβάλλοντος, είναι διαχρονικοί και διαρκείς.
Ενώνοντας τις δυνάμεις μας φορείς, εργαζόμενοι και παραγωγικές δυνάμεις, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προσφέρει η σύγχρονη εποχή, δημιουργώντας περισσότερες θέσεις εργασίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Η μεγάλη τεχνογνωσία, η σύγχρονη τεχνολογία, η επιστημονική και ερευνητική ικανότητα, δίνουν τη δυνατότητα βιώσιμης ανάπτυξης και αποτελεσματικής προστασίας του περιβάλλοντος.
Χρέος μας, είναι η διασφάλιση των όρων και προϋποθέσεων που εγγυώνται δουλειά και ασφάλιση, διαμορφώνοντας συνθήκες για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης, που ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εποχή και έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ