Χάρισε δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή μεταναστών Κορίνθου ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας – Ενημερώθηκε από τον διοικητή Λεωνίδα Κολαϊτη

Χθες το μεσημέρι  ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας  επισκέφθηκε , όπως είχε προγραμματιστεί , την δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο.

Ο  Περιφερειάρχης  συναντήθηκε με τον διοικητή της Δομής Κορίνθου Λεωνίδα Κολαΐτη από τον οποίον ενημερώθηκε για την λειτουργία της -στην οποία έχει συνδράμει η Περιφέρεια, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο διέθεσε δύο οικίσκους βαρέος τύπου ως αίθουσες διδασκαλίας για το νηπιαγωγείο των παιδιών που φιλοξενούνται στην εν λόγω δομή.

Ο κος Νίκας αφού χαιρέτησε τα παιδάκια που φιλοξενούνται εκεί με τους γονείς τους , τους χάρισε δώρα .  Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής και οι θεματικοί  Αντιπεριφερειάρχες Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα, όπως επίσης από ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου και ο διευθύνοντας σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης.

Η δομή της Κορίνθου φιλοξενεί αυτή την εποχή περί τα 500 άτομα συνολικά, πολλά από τα οποία πάντως αναμένεται ότι σύντομα θα αναχωρήσουν, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες, αναφέρει η Π.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ