Χρίστος Δήμας: “Συνεχίζονται τα πολύ σημαντικά έργα υπογειοποίησης και αναδιάταξης των δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ στη Κορινθία”

“Συνεχίζονται τα πολύ σημαντικά έργα υπογειοποίησης και αναδιάταξης των δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ στη Κορινθία, από τα οποία κάποια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη”, ανέφερε πριν από δύο ημέρες ο Χρίστος Δήμας. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής του νομού μας κάνει γνωστό πως βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης και τα εξής έργα:

✅ Υπογειοποίηση τμήματος δικτύου στη Στυμφαλία

✅ Υπογειοποίηση τμήματος δικτύου στη δασική περιοχή Ρειτό – Σοφικό

✅ Υπογειοποίηση τμήματος δικτύου στη δασική περιοχή Τρίκαλα – Καρυά – Σαραντάπηχο.

📍Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη ολοκληρωθεί έργα υπογειοποίησης των δικτύων εντός των αστικών ιστών, σε Κόρινθο, Κιάτο και Δερβένι.” Και προσθέτει: “Τα έργα αυτά ισοδυναμούν με την ενεργειακή αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Μας θωρακίζουν επίσης από τις επιπτώσεις των καιρικών φαινομένων, καθώς γίνεται αντικατάσταση γυμνών καλωδίων εναέριων δικτύων μέσης τάσης, υπογειοποίηση και μετατόπιση του δικτύου αλλά και τοποθέτηση μονωτικών καλυμμάτων σε στοιχεία του δικτύου. Τα έργα έχουν ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης.

👍 Ευχαριστώ πολύ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Τάσο Μάνο για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και όλα τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, ειδικά στο νομό Κορινθίας, που εργάζονται για την ολοκλήρωση των σπουδαίων αυτών αναπτυξιακών έργων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ