Χώρος συνάθροισης κοινού – εστιατόριο “Γεύμα Αγάπης” θα δημιουργηθεί στην Κόρινθο , έργο προϋπολογισμού 850.000 €

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έγινε χθες Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου, μεταξύ άλλων, όπως έγινε γνωστό , η Επιτροπή προέβη στην έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 850.000 ευρώ έργο ανέγερσης στην Κόρινθο ισόγειας οικοδομής με υπόγειο, με χρήση χώρου συνάθροισης κοινού – εστιατόριο “Γεύμα Αγάπης”.
Ενέκρινε επίσης την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ έργου εξοικονόμησης νερού και ενέργειας στο δίκτυο άρδευσης του ΤΟΕΒ Φενεού, με εκσυγχρονισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλε-ελέγχου διαρροών και ηλεκτρονικής υδροληψίας με κάρτα χρέωσης.
Στη συνεδρίαση, εξ άλλου, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την υπαγωγή της Περιφέρειας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά στην απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών για το 2022. Προέβη επίσης στην έγκριση οικονομικής ενίσχυσης της λειτουργίας των προνοιακών ιδρυμάτων των Μητροπόλεων και των Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς της covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ