Όσοι έχετε πληγεί και θέλετε να υπαχθείτε στη ρύθμιση των 36-72 δόσεων , μην το καθυστερείτε ….Πιθανή αλλά όχι σίγουρη η παράταση

φωτο αρχείου

Όσοι  έχετε πληγεί από την Υγειονομική κρίση ( και ποιος δεν έχει ..) και θέλετε να υπαχθείτε στη ρύθμιση των 36 -72 δόσεων θα πρέπει να βιαστείτε γατί η προθεσμία εκπνέει σε λίγες ημέρες  και συγκεκριμμένα, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, λήγει στις 26/1/22 .

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 820.000  είναι οι οφειλέτες της Εφορίας  που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση και τα  χρέη ύψους 2,26 δισ. ευρώ «ξεπαγώνουν» και θα απαιτηθούν από όποιον χρωστάει και δεν μπει στη ρύθμιση αυτή.

Αν και η αγορά ζητά παράταση και νέο «πάγωμα» των κορονοχρεών,  από το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει δοθεί (μέχρι στιγμής κάποια παράταση) . Επίσης στο Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί η προσέλευση των οφειλετών στη ρύθμιση αν και δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να ανακοινωθεί παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση με την προϋπόθεση καταβολής των δυο πρώτων δόσεων έως το τέλος Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ