3 από τα 163 rapid tests  στους Αγίους Θεοδώρους βγήκαν θετικά – Γ. Γκιώνης: “Συνεχίζουμε με μεγάλη ευθύνη, ατομική και συλλογική, για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη»

Μόνο 3 από τα 163 συνολικά τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους, βρέθηκαν θετικά, σύμφωνα με τγην ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.Οι εξετάσεις ήταν δωρεάν και έγιναν με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όπως αναφέρει ο δήμος : « Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι το ιικό φορτίο στον Δήμο μας εντοπίζεται ικανοποιητικό (με ποσοστό που αγγίζει το 1,8%).

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως:  «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας. Η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να διαμορφώσουμε ακριβέστερη εικόνα για τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρο Ράτη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Άρη Κωνσταντή Σκουλικαρίτη για την επιτυχία του εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και δίχως να παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναλαμβάνει όλες τις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε με μεγάλη ευθύνη, ατομική και συλλογική, για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here