4 νέα ρεκόρ ομάδας, παρουσία σε 2 τελικούς, 2 νέα όρια ΟΠΕΝ και “πολλές εμπειρίες για το μέλλον”, για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο διεθνές meeting Acropolis

Εξαιρετικά τα πήγε ο Ν.Ο.Κ σημειώνοντας 4 νέα ρεκόρ ομάδας, παρουσία σε 2 τελικούς, 2 νέα όρια ΟΠΕΝ και “πολλές εμπειρίες για το μέλλον”, στο φετινό, διεθνές, “Ακρόπολις”. Η ομάδα της πόλης μας στην μεγαλύτερη αποστολή που είχε ποτέ στο διεθνές meeting Acropolis, ολοκλήρωσε χθες την παρουσία της στην μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση, με τα καλά σημάδια να φαίνονταν από την αρχή της συμμετοχής της. 

Οι Αντωνόπουλος Κων/νος, Δημάκης Άρης, Διαμαντίδης Χάρης και Μαρία Μπουκουβάλα είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν δίπλα σε παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι θα δώσουν ξανά ραντεβού στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Ναυτικός Όμιλος της πόλης μας αναφέρει: “Τα παιδιά μας είναι άξια συγχαρητηρίων για την προσπάθεια τους στον αγώνα, από τον οποίο φεύγουν γεμάτοι εμπειρίες και εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και ευχόμαστε καλή προετοιμασία στην περίοδο του Πάσχα!”

Πολλά συγχαρητήρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ