Πώς θα το φτιάξεις:
- Ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, το μπέικον, την τριμμένη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάθουμε το μείγμα σε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, πριν τα ψήσουμε.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά, γυρίζοντάς τα ανά διαστήματα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν καλά.
- Φτιάχνουμε τα burger αλείφοντας τα ψωμάκια με λίγη μαγιονέζα Hellmann’s Real, έπειτα τοποθετούμε το μπιφτέκι, την ντομάτα, το μαρούλι και το κρεμμύδι και κλείνουμε το burger.
Τι θα χρειαστείς:
- 500 γρ. κιμάς γαλοπούλας
- 100 γρ μπέικον σοταρισμένο
- 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 2 κ.σ. Hellmann’s Μουστάρδα Με Μπούκοβο Πέλλας
- ½ κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
- 4 φέτες ντομάτα
- Λίγα φύλλα μαρουλιού
- Λίγες ροδέλες κρεμμύδι
- 4 ψωμάκια για burger
- e-fresh.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε (Αποδοχή) ή μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε (Απόρριψη)ΑποδοχήΑπόρριψηΠολιτική Cookies