«Ήρθε η εποχή που ο Δήμος Νεμέας απέκτησε ένα σύγχρονο και νόμιμο τρόπο πρόσβασης στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης»

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος

Ενεργοποιήθηκε ο ψηφιακός τηλεοπτικός αναμεταδότης στον Δήμο Νεμέας

Ο Δήμος Νεμέας, σε συνεργασία με την Digea, Ψηφιακός Πάροχος, προχώρησαν στην ενεργοποίηση ψηφιακού τηλεοπτικού αναμεταδότη στη θέση Προφήτης Ηλίας του Δήμου Νεμέας, χάρις στον οποίο 7.000 τηλεθεατές της περιοχής απέκτησαν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των σταθμών Εθνικής και Περιφερειακής εμβέλειας, όπως αναφέρει  ο Δήμος στο F .

«Η τοποθέτηση του αναμεταδότη σε νέες, σύγχρονες και αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του Δήμου Νεμέας και η ενεργοποίησή του υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που αφορά στην κάλυψη των λευκών περιοχών (ΚΥΑ 14177 ΦΕΚ 2066/Β/19-5-2021).Ο Δήμος Νεμέας είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα, που ολοκληρώνει την εγκατάσταση σύγχρονου επίγειου ψηφιακού αναμεταδότη, στο πλαίσιο του αναφερόμενου προγράμματος», αναφέρει η ανακοίνωση. .

Ο Δήμαρχος Νεμέας, κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος, σε δηλώσεις του, που ανάρτησε ο Δήμος στη σελίδα του στο F ,αναφέρει τα εξής:

«Ήρθε η εποχή που ο Δήμος Νεμέας απέκτησε ένα σύγχρονο και νόμιμο τρόπο πρόσβασης στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. Το πρόβλημα της τηλεοπτικής κάλυψης στην περιοχή μας υπήρξε από τις προτεραιότητες μας καθώς για πολλά χρόνια οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνταν, αφού με την παραμικρή αλλαγή των καιρικών συνθηκών «χανόταν» το τηλεοπτικό σήμα. Επίσης οι παράνομες εγκαταστάσεις, που υπήρχαν, επέσυραν μεγάλα πρόστιμα για την εκτός νομιμότητας λειτουργία των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Η πορεία για τη νομιμοποίηση και τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις ήταν δύσκολη και χρονοβόρα όμως με τη βοήθεια των ανθρώπων της Digea καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις πρόσβασης τηλεοπτικού σήματος στους σταθμούς Εθνικής και Περιφερειακής εμβέλειας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ