“Ο Εμπορικός σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου έκανε το πρώτο βήμα για την τουριστική προβολή & ανάπτυξη του τόπου μας” – “Ένα βίντεο είναι 7 εκατ. 200.000 λέξεις..”

Με ένα νέο Τουριστικό Βίντεο  ο Εμπορικός σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου ξέρει πως να προβάλλει την ιστορία και τις δυνατότητες της περιοχής , εκεί που οι Αρχαίοι μας πρόγονοι έζησαν και δημιούργησαν , συμβάλλοντας  στην λαμπρή ιστορία της χώρα μας .”Ο Εμπορικός σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου έκανε το πρώτο βήμα για την τουριστική προβολή & ανάπτυξη του τόπου μας” , αναφέρει το δελτίο Τύπου .

Ας δούμε όμως τί αναφέρει ο ίδιος ο Σύλλογος: “Το μέλλον της τουριστικής προβολής βρίσκεται στη δημιουργία βίντεο. Μια φωτογραφία μπορεί να ήταν 1000 λέξεις τον προηγούμενο αιώνα αλλά σήμερα ένα βίντεο είναι 7 εκατ. 200.000 λέξεις. Αυτό μας οδήγησε αρχικά στην απόφαση δημιουργίας ενός βίντεο που θα φωτίζει και θα υπογραμμίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρχαίας Κορίνθου ως τουριστικού προορισμού.
Στόχος μας είναι να προσδώσουμε στην Αρχαία Κόρινθο τον τίτλο του σύγχρονου πολιτιστικού & θρησκευτικού τουριστικού προορισμού, διατηρώντας ατόφια τα στοιχεία της παράδοσης, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλαπλές επιλογές 12 μήνες το χρόνο.
Οι επαγγελματίες της Κωμόπολης σήμερα με υψηλό αίσθημα ιστορικής συνείδησης, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στον επισκέπτη υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, μοναδικά τοπικά προϊόντα και πολλές επιλογές διασκέδασης μέσα από δεκάδες πολιτιστικά δρώμενα.
Με την ελπίδα λοιπόν ότι η εικόνα θα δημιουργήσει ένα τέτοιο συναίσθημα που να σας πείσει να το επιλέξετε περιμένουμε να επισκεφτείτε τον φιλόξενο τόπο μας.

Ο Πρόεδρος

Παπαμιχαήλ Γεώργιος

 Ο Γεν. Γραμματέας

Λιάκουρας Γεώργιος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ