Ο Κορίνθιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σιάτος εξελέγη Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Στην ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε στις 2 Ιανουαρίου, Γραμματέας εκλέχτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος από την παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” , με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη, από το νομό μας Γιάννης Σιάτος.

Το δελτίο Τύπου της παράταξης αναφέρει σχετικά με την εκλογή αυτή: “Ο νεαρός πολιτικός, που είναι ο νεότερος Περιφερειακός Σύμβουλος της Κορινθίας και από τους νεότερους σε όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη.  Ευχήθηκε μια καλή και παραγωγή θητεία για το καλό όλων των κατοίκων της Πελοποννήσου.

Από την μεριά του ο Μανώλης Μάκαρης επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε : ” Ο Γιάννης Σιάτος είναι ένας εξαίρετος νέος που εργάζεται ανελλιπώς ως επιχειρηματίας στην ορεινή Κορινθία τα τελευταία 13 χρόνια.  Ασχολείται χρόνια με την πολιτική και η ανιδιοτελής του προσφορά στην κοινωνία επιβραβεύτηκε με την ψήφο των πολιτών της Κορινθίας που τον εξέλεξαν Περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει έχει μια δυναμική παρουσία και μια παραγωγική θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου προασπίζοντας τη δημοκρατική του λειτουργία, από την θέση του γραμματέα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ