Έβαψαν συλλογικά και με πολύ κέφι τις τάξεις και το γραφείο των Δασκάλων του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου. Το μήνυμα του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου ανέφεραν σχετικά με τις εργασίες βαψίματος που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του σχολείου:

“Σήμερα είναι μια μέρα μεγάλης ικανοποίησης και περηφάνειας καθώς ένας μεγάλος μας στόχος, ήδη από την ημέρα που αναλάβαμε, ολοκληρώθηκε!

Σήμερα μετά από 2 Σαββατοκύριακα ασταμάτητης δουλειάς ολοκληρώσαμε το βάψιμο όλων των σχολικών τάξεων και του γραφείου των δασκάλων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την εθελοντική και ανυπολόγιστη βοήθειά τους τους Γιάννη Αγριμάκη, Γιώργο και Κώστα Ψάνια, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, τους Σταυρούλα Αργυράκη, Panagiotis Vermpis , Δημήτρη Βόγκλη, Νίκο Γεωργιάδη, Τάσο Γκοτζάι, Eleni Mantziou, Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, γονείς και φίλους και την Κωνσταντίνα Ιωάννου, εκπαιδευτικό του σχολείου μας.

Όλοι τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αφιέρωσαν αρκετές ώρες πολυτιμότατης βοήθειας διδάσκοντας έτσι το πώς η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η προσφορά εκτός από ωραίες λέξεις γίνονται ακόμα ωραιότερες πράξεις.

Το δημόσιο σχολείο είναι θεσμοθετημένο δικαίωμα όλων των παιδιών και όλα τα παιδιά πρέπει να το απολαμβάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον!

Με αυτό στο μυαλό μας συνεχίζουμε και σας περιμένουμε όλους στις επόμενες δράσεις που οργανώνουμε!

Να σημειώσουμε ότι τα χρώματα ήταν προσφορά του εργολάβου κ. Νικολόπουλου μετά από παρότρυνση της αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Θεώνης Μαυροματίδου. Ευχαριστούμε θερμά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ