Έμποροι της Κορίνθου: «Όχι άλλα λουκέτα στις δουλειές μας , όχι άλλα λουκέτα στις ζωές μας» – Συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της πόλης και πορεία προς τον ΕΦΚΑ

Έμποροι της Κορίνθου , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε Κορινθίας, βγήκαν σήμερα το πρωϊ στους δρόμους της πόλης για να διαμαρτυρηθούν  για την κατάσταση στην αγορά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία και ταυτόχρονα να εκφράσουν την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι με τον κλάδο τους. Σύνθημά τους «όχι άλλα λουκέτα στις δουλειές μας , όχι άλλα λουκέτα στις ζωές μας» . Είναι από όλους αποδεκτό πως η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και πως η πανδημία  και τα lock down  έχουν  «φορτώσει» με χρέη τους εμπόρους.

Η χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης να ανοίξει με όρους το λιανεμπόριο , δημιουργεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία αφού χρειάζονται δραστικά μέτρα στήριξης , μετά από έναν χρόνο πανδημίας.  Η στήριξη να αφορά και τις ασφαλιστικές εισφορές και “πάγωμα” διαφόρων άλλων υποχρεώσεων . Παρών στην συγκέντρωση και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης. .   Ακολούξθησε  πορεία προς τον ΕΦΚΑ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ