Αιτήσεις για αυτοψίες: Τί πρέπει να κάνουν όσοι υπέστησαν ζημιές από τις φωτιές σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους

Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις ζημιών στην κρατική αρωγή εξέδωσε η Π.Ε. Κορινθίας, μετά από την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα γνωστοποιεί ότι “για την καλύτερη και λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πληγέντων από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17 Ιουλίου σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ειρήνη Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας/Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και επλήγησαν οι περιοχές:

α) Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας της Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας,

β) Δ.Κ. Ισθμίας της Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας και

γ) Δ.Κ. Αγίων Θεοδώρων της Δ.Ε. Αγίων Θεοδώρων, οι ενδιαφερόμενοι που υπέστησαν ζημιά μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, από 9. 30 π.μ.έως 1.30 μ.μ., στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κορινθίας (Κροκιδά 2, Κόρινθος, Τ.Κ.: 201 31) για να παραλαμβάνουν και να συμπληρώνουν την αίτηση διενέργειας αυτοψίας.

Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου”.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας, στα τηλέφωνα 274 13 60702, 274 13 60704, 274 13 60725 και 274 13 60727.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ