Ανεβάζουν  ταχύτητα στο Υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ έτσι ώστε να είναι  όλα έτοιμα να ξεκινήσουν νωρίτερα φέτος οι  φορολογικές δηλώσεις

Ανεβάζουν  ταχύτητα στο Υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ έτσι ώστε να είναι  όλα έτοιμα να ξεκινήσουν νωρίτερα φέτος οι  φορολογικές δηλώσεις, όπως αποφασίστηκε. Αναμένεται να ξεκινήσουν να υποβάλλονται  μέσα στο Μάρτιο για τα εισοδήματα του 2021, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ  ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, «ο φόρος εισοδήματος θα ξεκινήσει να πληρώνεται από τον Ιούλιο, σε 8 δόσεις». Κατά συνέπεια η τελευταία θα είναι τον Φεβρουάριο του 2023.

Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις στόχος είναι  όχι μόνο εσωτερικά η ΑΑΔΕ να είναι έτοιμη να ανοίξει το σύστημα από τον Μάρτιο, αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς (ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, Ελληνική Ένωση Τραπεζών) πολύ γρήγορα να ενσωματώσουν τα στοιχεία, έτσι ώστε να διευκολύνουν το έργο των λογιστών και παράλληλα οι πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τις διευκολύνσεις στις δόσεις των τελευταίων ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ