Αποκλειστική δήλωση της Μαρίας Χρισταρά: “Επιθυμία μας η επαφή με τον κόσμο, θέλουμε “κάτι να μας ενώνει”

Η πρόεδρος του” Καλογεροπούλειου” Ιδρύματος, κυρία Μαρία Χρισταρά, μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr ,κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης που ξεκίνησε την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου στον χώρο του Ιδρύματος στην Κόρινθο και έχει τον τίτλο: “Γράμματα ενός αθώου στρατιώτη” , με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Απαντώντας στην ερώτησή μας για τα συναισθήματά της για αυτή την Έκθεση, η κα Χρισταρά, μας είπε πως νιώθει συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση που σαν “Καλογεροπούλειο” μπορούν με τις  μικρές τους δυνάμεις , να αναδείξουν την ιστορία αυτών των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα . Ταυτόχρονα , με δράσεις σαν αυτές, συμβάλλουν στην διάδοση της τέχνης.

Η κα Χρισταρά τόνισε ακόμη την διαρκή επιθυμία των εθελοντριών του Ιδρύματος να εστιάζουν στην επαφή με τον κόσμο, την κοινωνικοποίηση, προσπαθώντας να κατορθώσουν ώστε “κάτι να μας ενώνει”, όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Τέλος αναφέρθηκε στην μοναδική ατμόσφαιρα που υπήρχε στον χώρο , την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης, την οποία νιώσαμε και εμείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ