Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν αυτήν την εβδομάδα χιλιάδες φορολογούμενοι

Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου να πληρώσουν  δόσεις για εισοδήματα, ακίνητη περιουσία και παλαιές οφειλές . Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο «Ο.Τ»  το  ημερολόγιο των πληρωμών περιλαμβάνει:

  1. Διπλή δόση ΕΝΦΙΑ: Πάνω από 6,2 εκατομμύρια φυσικά και νομικά πρόσωπα καλούνται να πληρώσουν τις δυο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ έτους 2021, το Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.
  2. Την τέταρτη δόση του φόρου εισοδήματος: Οι φορολογούμενοι με χρεωστικό σημείωμα θα πρέπει να πληρώσουν την τέταρτη δόση του φόρου εισοδήματος ύψους περίπου 270 εκ. ευρώ, ενώ οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν 400 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν άλλες τέσσερις μηνιαίες δόσεις με την τελευταία έως το τέλος του Φεβρουαρίου 2022.
  3. Τριπλή δόση για τις ρυθμίσεις των 100 και 120 δόσεων. Οι οφειλέτες που έχουν πληγεί από την πανδημία και έχασαν τις παλαιές ρυθμίσεις των 100 ή 120 δόσεων από 1η Μαρτίου 2020 έως και 31 Ιουλίου 2021 προκειμένου να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο mybusinessSupport και να καταβάλλουν τη δόση του Αυγούστου, του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ