Βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο δημιουργό Γρηγόρη Μπιθικώτση και τα 100 χρόνια από την γέννησή του η χθεσινοβραδινή στην Κόρινθο

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την γέννηση του σπουδαίου δημιουργού Γρηγόρη Μπιθικώτση , διοργάνωσε και πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο δήμος Κορινθίων.  Ήταν μια  μουσικό θεατρική παράσταση που  επιμελήθηκαν τα παιδιά του.

“Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον άνθρωπο που κατόρθωσε τα τραγούδια του να τα ψιθυρίζει κάθε κοινωνική τάξη ” είπε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ευχαριστώντας προσωπικά τον Γρηγόρη και την Άννα για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία της εκδήλωσης στην Κόρινθο. Με θερμότατα λόγια μίλησαν και τα δύο παιδιά του Γρηγόρη Μπιθικώτση για τον Δήμαρχο .

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων,ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορινθίων Νεκτάριος Σπηλιόπουλος και πλήθος κόσμου που θέλησε να ακούσει από κοντά τις σπουδαίες μελωδίες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ