Β. Μπαλάφας – Γ.Γ Δήμου Κορινθίων: “Κάπου εδώ τα λόγια και οι φωτογραφίες τελειώνουν, σηκώνουμε μανίκια και πέφτουμε με τα μούτρα στη δουλειά.”

Ο Βασίλης Μπαλάφας ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα στον δήμο Κορινθίων και δηλώνει πανέτοιμος για δουλειά. Δείτε τί αναφέρει στο μήνυμα που ανάρτησε χθες στο FB:

“Αναμφίβολα η χθεσινή ημέρα ήταν μια σημαντική μέρα στο προσωπικό μου ημερολόγιο. Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης μου δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιήσω όλα εκείνα που έχω μάθει σε ακαδημαϊκό και θεωρητικό επίπεδο, αλλά και όλα εκείνα που αποκόμισα εμπειρικά από τον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα.

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες, έτσι και αλλιώς, είναι πολλές για όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στο Δήμο. Το μοναδικά τροχιοδεικτικά είναι η προσπάθεια και η επιμονή για να πετύχουμε όσα στοχεύουμε και – γιατί όχι – ακόμα περισσότερα.

Προς τιμήν τους, όλοι ανεξαιρέτως οι επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, μού μετέφεραν τις ευχές τους για καλή επιτυχία και πιστεύω βαθειά ότι συλλογικά θα καταφέρουμε να έχουμε μια πρωτόγνωρη πενταετία στο Δήμο μας από πλευράς παραγωγής έργου, οργανωσιακής και οργανωτικής βελτίωσης, εκσυγχρονισμού, και ευρύτερα βελτίωσης της κουλτούρας στη λειτουργία του Οργανισμού, αλλά και σε αυτή καθαυτή την αμφίδρομη σχέση πολιτών και Υπηρεσιών.

Κάπου εδώ τα λόγια και οι φωτογραφίες τελειώνουν, σηκώνουμε μανίκια και πέφτουμε με τα μούτρα στη δουλειά.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που εκφράσατε τη δική σας στήριξη, τόσο στην κάλπη πριν από μερικούς μήνες, όσο και με τις ευχές σας αυτές τις ημέρες. Είμαι βαθιά συγκινημένος, ευγνώμων και υπόχρεος. Από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτό το τρίτο (και τελευταίο) μέρος του “Last Dance”. Και τώρα, δουλειά !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ